Select your language
Arrow right
Nederlands
Nederlands NederlandsFrans Frans
Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

NATURE’S FINEST – 10 JAAR NATUURLIJKE GEZONDHEID!

Je levensstijl veranderen kan een moeilijke opdracht zijn…

Ieder van ons heeft een andere levensweg, andere ervaringen en andere gewoonten. Sommigen hebben een gemakkelijker pad, anderen een moeilijker pad.

Maar het is altijd beter als we niet alleen staan op het pad naar gezondheid!

 

Daarom werken we bij Nature’s Finest al meer dan 10 jaar aan natuurlijke oplossingen voor iedereen die de problemen en ongemakken waarmee hij of zij te maken krijgt, wil overwinnen met een gezonde levensstijl. Iedereen moet ergens beginnen.

Het is dus onze taak om uw eerste stappen gemakkelijker te maken.

WAT KUNT U VAN ONZE PRODUCTEN VERWACHTEN?

TRANSPARANTE KWALITEIT VAN DE INGREDIËNTEN

Bij Nature’s Finest geloven we dat u het verdient om te weten wat u in uw lichaam stopt!

Daarom zult u in onze producten nooit verborgen additieven, kunstmatige kleurstoffen, voedselvullers of conserveringsmiddelen aantreffen.

Wij gebruiken alleen 100% natuurlijke ingrediënten die op traditionele wijze zijn geteeld, zonder toevoegingen of onnodige bewerkingen. Waar mogelijk gebruiken we ingrediënten uit de biologische productie, ondersteund door het SI-EKO certificaat. Dit garandeert dat er geen genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s) of pesticiden zijn gebruikt.

RECHTSTREEKS VAN BRON TOT EINDPRODUCT

Alle ingrediënten worden rechtstreeks van de producenten verkregen!rnrnDit helpt kleine familieboeren en inheemse gemeenschappen over de hele wereld te ondersteunen. Waar mogelijk nemen we rechtstreeks contact op met onze leveranciers om eerlijke werkpraktijken te garanderen en te helpen bij de productieontwikkeling.rnrnDit helpt ons ook om ervoor te zorgen dat de ingrediënten op de best mogelijke manier worden verbouwd, wat zorgt voor optimale voedingswaarden. Voor uw gezondheid!

MILIEUVRIENDELIJK

Onze zorg voor het milieu houdt niet op bij de ingrediënten. Bij de keuze van de verpakking zoeken we voortdurend de grenzen op van wat mogelijk is en zorgen we voor de meest gunstige en duurzame manier van werken. Al onze producten worden verpakt in onze ecologisch gecertificeerde productie in Slovenië, in overeenstemming met de HACCP-normen.rnrnWij zorgen er altijd voor dat onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid.

In 2010 besloten Bojan Kržič, de oprichter en eigenaar van het merk Nature’s Finest, en Michel Montignac, een wereldberoemde goeroe op het gebied van gezond eten, om na jaren van vriendschap samen zaken te gaan doen.

Samen lanceerden zij, onder de naam Nutrisslim, een lijn gezonde en dieetproducten en boden deze aan klanten in heel Europa aan.

 

Michel Motignac, ook bekend als bedenker van het beroemde Montignac-dieet, auteur van meer dan 30 boeken die in meer dan 40 talen zijn vertaald en in meer dan 16 miljoen exemplaren zijn gepubliceerd, heeft al zijn rijkdom aan kennis gebundeld in een lijn van producten, die via Bojan’s bedrijf aan de brede Europese bevolking werden aangeboden.

 

En zo begon het succesverhaal van Nutrisslim.

BEDANKT VOOR UW VERTROUWEN

en wij hopen uw trouwe metgezel te kunnen blijven op de weg naar een gezond leven!

-Nature’s Finest team

Delivery
Nog slechts 50€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-80%
OK!Memory*

Concentratie en geheugen verbeteren

20,99  4,20 
-75%
Day Detox Tea*

Natuurlijke theemelange met krachtige helende kruiden - witte thee, mariadistel en artisjokextract

30,90  7,73 
-75%
Detox Immune*

2-in-1 detoxformule die het lichaam reinigt en je immuunsysteem versterkt

30,90  7,73