Select your language
Arrow right
Nederlands
Nederlands NederlandsFrans Frans
Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Onze belofte

10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR

NATURE’S FINEST

 

#1 Wij zorgen voor u… en uw gezin

Wij geloven dat we allemaal recht hebben op gezonde voeding van goede kwaliteit, die ons lichaam voedt en ons een gezond en gelukkig leven garandeert.

 

#2 Kwaliteit eerst…altijd

Omdat we weten dat u kwaliteit belangrijk vindt, gebruiken we enkel 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, geproduceerd op de traditionele manier, zonder additieven of onnodige bewerkingen.

 

#3 Ondersteund door de wetenschap

Wij zijn vastberaden om altijd alleen de meest effectieve producten aan te bieden, die ondersteund worden door de wetenschap en die u op betrouwbare wijze helpen resultaten te behalen.

 

#4 Transparantie staat voorop

Omdat u het verdient te weten wat u in uw lichaam stopt! Daarom zult u in onze producten nooit verborgen additieven, kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen vinden!

 

#5 Erkende en bekroonde formuleringen

We investeren veel tijd, aandacht en energie in de ontwikkeling van onze formules en producten, en zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren. Bewijs hiervan zijn de Innovation of the Year en Product of the Year awards, die we ontvingen voor onze brede selectie gezonde ontbijtgranen.

 

#6 Wij zijn enthousiast over de toekomst… en nieuwe producten

Wij kijken altijd vooruit! We worden geprikkeld door nieuwe uitdagingen en telkens wanneer we een succesverhaal terugkrijgen bewijst dat naar onszelf dat we op de goede weg zijn!

 

#7 Wij bieden waarde

Wij halen alle ingrediënten rechtstreeks bij de producenten en vermijden zo onnodige tussenpersonen, waardoor wij u de beste prijzen kunnen bieden!

 

#8 Voor elke leeftijd en elke levensstijl

Met een brede selectie van producten voor alle leeftijden en levensstijlen, zijn we er zeker van dat ook u precies vindt wat u nodig heeft!

 

#9 Ethisch geproduceerde ingrediënten

Door ingrediënten rechtstreeks van de producenten te kiezen, steunen we kleine familieboeren en inheemse gemeenschappen over de hele wereld. Waar mogelijk werken we rechtstreeks samen met onze leveranciers, om eerlijke werkpraktijken te garanderen en te helpen bij de productieontwikkeling.

 

#10 Wij geven om onze planeet

Onze zorg voor het milieu houdt niet op bij de ingrediënten. Bij het kiezen van verpakkingen zoeken we voortdurend de grenzen op van wat mogelijk is en zorgen we voor de meest gunstige en duurzame manier van werken.

 

Delivery
Nog slechts 50€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-73%
FatBurn Tea*

Draagt bij aan de vetstofwisseling, elimineert overtollig lichaamsgewicht en onderdrukt op natuurlijke wijze het hongergevoel

28,90  7,80 
-70%
Detox Urinary (Urine ontgifting)*

2-in-1-detoxformule die helpt het lichaam te reinigen en de eliminatie van gifstoffen te verbeteren

30,90  9,27 
-80%
DETOX TEA PAKKET

Perfecte combinatie van twee theesoorten

54,14  10,83