Select your language
Arrow right
Nederlands
Nederlands NederlandsFrans Frans
Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Retourneren en klachten

14 DAGEN RETOURBELEID

De Gebruiker (Koper) heeft het recht de Verkoper, binnen de 14 dagen vanaf de dag van ontvangst van de bestelde producten, op het contact e-mail adres [email protected]  te laten weten dat hij/zij zich terugtrekt uit het verkoopcontract, zonder de reden van deze beslissing te moeten vermelden.

 

RETOURNEREN VAN GEKOCHTE PRODUCTEN

 

NIEUW: Vul het retour-/klachtformulier online in: https://www.naturesfinestfoods.be/edit-order/

 

Voer het bestelnummer in (bijvoorbeeld W1000195873945) en e-mail/gsm om toegang te krijgen tot de bestelling. Selecteer product retour of klacht, vink de producten aan die je wilt retourneren (pakket en producten binnen het pakket), vul de gegevens in en verstuur de aanvraag.

 

Alternatief:

Stuur uw opzeggingsbericht met een restitutieformulier of een ondubbelzinnige verklaring waarin duidelijk staat dat u het contract opzegt, naar [email protected]

Het retourneringsformulier vind u HIER

 

Gekochte producten moeten uiterlijk 14 dagen na datum van indiening van kennisgeving van herroeping van de koopovereenkomst aan de Verkoper worden geretourneerd. Gekochte producten moeten onbeschadigd, in de originele verpakking en in ongewijzigde hoeveelheid aan de Verkoper worden geretourneerd, tenzij de producten zijn vernield, beschadigd, verloren gegaan of hun hoeveelheid is afgenomen zonder de schuld van de Gebruiker (Koper). Indien het postpakket waarmee de Gebruiker (Koper) de bestelde producten heeft ontvangen fysiek beschadigd is, als de inhoud ontbreekt of als het tekenen van opening vertoont, moet de Gebruiker (Koper) een klachtenprocedure starten bij Pošta Slovenije, DPD of GLS.

 

PRODUCT RETOURADRES

Nutrisslim d.o.o – Obrtniška ulica 4, 1292 Ig, Slovenië.

Bij het retourneren van producten, zorg ervoor dat u het ingevulde Product retourneerformulier meestuurt, dat u HIER kunt vinden (klik).

 

De enige kosten, die de koper heeft met betrekking tot de terugtrekking uit het contract, zijn de kosten voor de levering en het terugsturen van de goederen naar het adres van de aanbieder. De aanbieder vergoedt de koper het volledige bedrag van de aankoopprijs.

Bij terugtrekking uit het contract, waar een bonus werd gebruikt (bv. gratis levering), wordt dit tegoed beschouwd als een korting en wordt dit niet teruggegeven aan de gebruiker.

Voor geretourneerde producten stort de Verkoper het betaalde bedrag of de gebruikte cadeaubon zo spoedig mogelijk terug aan de gebruiker (koper), maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de kennisgeving van herroeping, en eventuele gebruikte promotiecodes en andere kortingen worden als verbruikt beschouwd. De terugbetaling van het betaalde bedrag wordt door de Verkoper gedaan op de persoonlijke of transactierekening van de gebruiker (koper). De Verkoper retourneert de gebruikte cadeaubon in de vorm van een tegoed.

 

VERKEERDE PRODUCTEN IN HET PAKKET

Indien u defecte of beschadigde producten heeft ontvangen, verzoeken wij u binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket de details (inclusief foto’s) door te geven. Wij zullen nagaan of u recht heeft op een vervanging door nieuwe producten en u dienovereenkomstig instructies geven. Vermeld uw orderbevestigingsnummer in het desbetreffende bericht, zodat wij uw bestelling gemakkelijk kunnen terugvinden en uw verzoek snel kunnen verwerken.

 

ONTBREKENDE PRODUCTEN IN HET PAKKET?

Wij weten dat het ontvangen van uw volledige bestelling belangrijk voor u is, en voor ons! Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling op tijd en in goede staat te verzenden.

Neem binnen 14 dagen contact op met[email protected] , zodat we de ontbrekende artikelen kunnen vervangen. Vermeld uw orderbevestigingsnummer in het desbetreffende bericht, zodat wij uw bestelling gemakkelijk kunnen terugvinden en uw verzoek snel kunnen verwerken.

 

Delivery
Nog slechts 40€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-65%
Golden Q10*

Revolutionaire formule van co-enzym Q10, vitamine C en B-complex voor bescherming tegen oxidatieve schade

10,57  3,70 
-75%
All Natural Hair Bomb*

100% natuurlijk haarherstellend masker met 5-in-1 actie

35,27  8,82 
-75%
OK!Sterol Forte*

Klinisch bewezen 6-in-1 formule voor het verlagen van slechte cholesterol

32,90  8,23